fbpx

New Generation Web

SysAdmin

Üzemeltetés

Galaktikus szintű rendszergazdai megoldások

Egy űrhajó sem maradhat a pályán zökkenőmentes navigációs és támogató rendszerek nélkül.

Szerezd meg a csillagok közötti siker kulcsát

Válassz minket, és kapcsold be az űrhajód meghajtóját a siker felé vezető úton. Az űr végtelen – de a technológiai problémák nem kell, hogy azok legyenek. Engedd, hogy mi gondoskodjunk a technikai nehézségekről, miközben Te a csillagok felé repülsz.

NGW pingvin rendszerüzemeltetés
Eseti karbantartás

Eseti karbantartás

Amennyiben nincs állandó rendszergazdád, de azonnali hibaelhárításra van szükséged, akkor eseti megbízással tudunk segíteni.

Ütemezett karbantartás

Ütemezett karbantartás

Havidíjas szolgáltatás keretén belül végezzük el rendszeres időközönként a távoli és helyszíni karbantartásokat, ellenőrzéseket.

Gyors hibaelhárítás

Gyors hibaelhárítás

Állandó rendszergazda hiányában előfordulhat, hogy gyors beavatkozásra van szükség, ezért vállaljuk a kialakult hibák gyors elhárítását.

Kialakítás, bővítés

Kialakítás / bővítés

Informatikai rendszered működése érdekében segítünk meglévő informatikai rendszered frissítésében, vagy egy teljesen új kialakításában.

Távoli segítség

Távoli segítség

Felmerülő szoftveres hibák esetén pár percen belül tudunk távolról segíteni, így nem kell kivárni, amíg kiérkezünk hozzád.

Felmérés

Felmérés

Előzetes ingyenes felmérés után tervezzük meg meglévő informatikai rendszered átalakítását, vagy egy teljesen új kialakítását.

Eseti megbízás

Eseti megbízás

Eseti megbízás

Havidíjas szolgáltatás

Havidíjas szolgáltatás
Havidíjas szolgáltatás

Miért válaszd rendszergazdai szolgáltatásunkat?

Költséghatékonyság

Költséghatékonyság

Ügyfélközpontú gondolkodásunk révén minden problémára, beruházásra és eszközbeszerzésre cégre szabott költséghatékony megoldást találunk.

Felhasználói támogatás

Felhasználói támogatás

A felmerülő problémákat rendszergazdai támogatásunk révén gyorsan és hatékonyan oldjuk meg, mivel vállalkozásodra szabva találunk megoldást.

Számítógép javítás és szerviz

Számítógép javítás és szerviz

A számítástechnikai eszközök rendszeres fizikai és szoftveres karbantartása elengedhetetlen a zökkenőmentes és hatékony munkavégzés érdekében.

Adatbiztonság

Adatbiztonság

Egy jól felépített vállalati rendszer nem működhet folyamatos biztonsági mentések nélkül, hisz adataink könnyen elveszhetnek akár egy váratlan számítógép meghibásodás miatt.

Hálózat optimalizálás és biztonság

Hálózat optimalizálás és biztonság

Folyamatosan monitorozzuk és optimalizáljuk hálózatodat, hogy megelőzzük a lehetséges támadásokat és hálózati problémákat, így biztosítva a folyamatos működést.

Felhő alapú megoldások

Felhő alapú megoldások

Integráljuk a legmodernebb felhő technológiákat a meglévő infrastruktúrádba, lehetővé téve a távoli munkavégzést, adatmegosztást és az erőforrások hatékony kezelését.

Gyakori kérdések

A rendszergazdai szolgáltatás olyan IT-támogatást jelent, amely magában foglalja a hálózatok, szerverek, munkaállomások és egyéb kritikus infrastrukturális komponensek telepítését, konfigurálását, karbantartását és monitoringját. Célja a zökkenőmentes és biztonságos IT működés biztosítása.

Külső rendszergazdai szolgáltatás igénybevétele lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy csökkentsék az IT-operációs költségeiket, növeljék hálózataik és rendszereik biztonságát, és hozzáférjenek széleskörű technikai szaktudáshoz anélkül, hogy saját IT személyzetet kellene alkalmazniuk.

Egy rendszergazda felelős a szoftverfrissítések és -javítások telepítéséért, hálózati biztonsági protokollok kezeléséért, adatmentés és -helyreállítás végrehajtásáért, valamint a rendszer teljesítményének és rendelkezésre állásának folyamatos monitoringjáért és optimalizálásáért.

A rendszergazda többszintű biztonsági intézkedéseket alkalmaz, mint például tűzfalakat, vírusirtókat, és adathalászat elleni védekezést, továbbá rendszeresen ellenőrzi a rendszereket biztonsági rések és sebezhetőségek felkutatása céljából.

Amennyiben egy vállalkozás IT infrastruktúrája bővül, vagy ha a vállalkozás nem rendelkezik megfelelő IT szaktudással a napi IT feladatok kezelésére, érdemes megfontolni egy rendszergazdai szolgáltatás igénybevételét.

Keress olyan szolgáltatót, amely rendelkezik széleskörű tapasztalattal az általad használt technológiákban, bizonyított megbízhatósággal, és készen áll arra, hogy egyedi igényeidhez igazított megoldásokat kínáljon.

Egy rendszergazda képes kezelni a hálózati hibákat, szoftverösszeomlásokat, biztonsági incidenseket, adatvesztés vagy -sérülés esetét, valamint segíthet a felhasználói hozzáférés és jogosultságok kezelésében.

0
    Kosár
    A kosár még üres.