fbpx ...

Domain regisztráció

Vásárolj éves webtárhely vagy üzleti email csomagot és ajándékba adunk egy általad választott .hu végződésű domain nevet 1 évre!

A kedvezmény igénybevételéhez használd az NGWKARACSONY23 kupont.

Alapozd meg online jelenléted és sikereidet egy jó domain névvel!

Ellenőrizd és vásárold meg:

Ünnepi akció domain

Domain regisztráció percek alatt

Alapozd meg online jelenléted és sikereidet egy jó domain névvel!

Egy jó domain név rövid, könnyen megjegyezhető és jellemzi weboldalad fő profilját.

Ellenőrizd és vásárold meg:

Elektronikus ügyintézés

Elektronikus ügyintézés

A domain regisztráció teljes folyamata akár pár perc alatt elintézhető, kezelőfelületünk segítségével.

Egyszerű fizetés

Bankkártyás fizetés

Bármelyik domain szolgáltatás díját könnyedén és gyorsan kifizetheted online bankkártyás megoldással vagy átutalással.

Domain

Domain hosszabbítás

Odafigyelünk rá, hogy domain neved ne járjon le, ezért többször is küldünk ki értesítést a fordulónap előtt.

Ingyen SSL

DNS kezelés

Domain neved tetszőlegesen állíthatod be az adminfelületen, ahogyan szeretnéd. Pl: SPF, DKIM, CNAME, TXT, A, AAA.

Stabil szerverek

Névszerverek

Minden általunk regisztrált domain névhez biztosítjuk névszervereinket is, így folyamatos elérést biztosítunk domain nevednek.

Domain átirányítás

Domain átirányítás

Domain nevedet tetszőleges tárhelyre is beállíthatod, vagy másik domain névre is irányíthatod.

A megfelelő domain név kiválasztása

Találj ki egy frappáns domain nevet

Ellenőrizd, hogy nem-e foglalt a domain

Hosszabbítsd meg a domain előfizetést

Nem tudod milyen domaint válassz?

Keress minket bizalommal honlapunkon, email-ben vagy ügyfélkapunkon keresztül, és segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb domain nevet és még ötleteket is adunk!

Domain regisztráció folyamata

1
Domain név ellenőrzése
A honlapunkon található kereső segítségével könnyedén leellenőrizheted az általad választott domain név állapotát. Amennyiben még szabad, egyszerűen megvásárolhatod tőlünk. Ha a választott domain foglalt, azt javasoljuk, hogy találj ki egy másik rövid és frappáns domain nevet, vagy válassz másik (.com, .net, .org…) végződést.
2
Domain megrendelése
A választott domain megrendelését és regisztrációját igyekszünk a legegyszerűbb és leggyorsabb módon elvégezni. A nyilvántartásba vétel gyorsasága függ a fizetési módtól és a kiválasztott domain végződésétől.
3
Regisztrációs díj fizetése
Domain regisztráció esetében lehetőséged van bankkártyás és átutalásos fizetési módot is választani, melyet a későbbiekben bármikor megváltoztathatsz.

Domain átregisztráció folyamata

1
Domain név ellenőrzése
Először mindenképp le kell kérdezni a domain aktuális állapotát, majd ezt követően lehet elindítani az átregisztráció folyamatát. Nemzetközi domainek (.com, .net, .eu…) esetében csupán meg kell adnod adataid, majd kifizetni az átregisztrációs díjat.
2
Átregisztrációs űrlap kitöltése
A magyar, .hu végű domain átregisztrálásához szükség van egy átregisztrációs űrlap kitöltésére. Az űrlapot a kitöltést követően szkennelve kérjük visszajuttatni részünkre.
3
Regisztrációs díj fizetése
Domain átregisztráció esetében lehetőséged van bankkártyás és átutalásos fizetési módot is választani, melyet a későbbiekben bármikor megváltoztathatsz.

Hogyan tovább, ha már rendelkezel domain névvel?

Igényelj webtárhelyet

Új domain neved össze kell kapcsolni a tárhely szolgáltatással, hogy a megfelelő tartalom jelenjen meg a weblapod címe alatt. Amennyiben nem találtad még meg a tárhelyszolgáltatód, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk! Mi megbízható és stabil környezetet biztosítunk honlapod számára.

Legyen saját weboldalad

Ha nincs még weblapod, vagy újat szeretnél, akkor tekintsd meg weboldal készítés szolgáltatásunkat. Egy jól felépített honlap ügyfeleket vonz és bevételt generál. Egyedi és személyre szabott weboldalt készítünk, mellyel sikerre viheted céljaidat! Felmerülő kérdéseid esetén keress minket bizalommal.

Domain átirányítás

Nincs probléma akkor sem, ha weblapod jelenleg máshol fut, mint ahol a domaint regisztráltad. A domain átirányítás akkor is hasznos lehet, ha esetleg URL-t rövidítesz, vagy elgépelési hibát akarsz megakadályozni. Szívesen segítünk az átirányításban, hogy az optimális tartalom jelenjen meg honlapod címe alatt.

Domain árlista

Típus
Regisztráció
Átregisztráció
Hosszabbítás

.hu

2250 Ft/ év
2350 Ft
1900 Ft / év

.eu

3650 Ft / év
3650 Ft
3550 Ft / év

.com

4850 Ft / év
3650 Ft
4600 Ft / év

.net

5850 Ft / év
5850 Ft
5650 Ft / év

.org

5650 Ft / év
5650 Ft
5450 Ft / év

.info

7450 Ft / év
7450 Ft
1900 Ft / év
Típus
Regisztráció

.hu

2250 Ft / év

.eu

3650 Ft / év

.com

4850 Ft / év

.net

5850 Ft / év

.org

5650 Ft / év

.info

7450 Ft / év
Típus
Átregisztráció

.hu

2350 Ft

.eu

3650 Ft

.com

5150 Ft

.net

5850 Ft

.org

5650 Ft

.info

7450 Ft
Típus
Hosszabbítás

.hu

1900 Ft / év

.eu

3550 Ft / év

.com

4600 Ft / év

.net

5650 Ft / év

.org

5450 Ft / év

.info

7250 Ft / év

Gyere a NewGenWebhez!

Ha máshol regisztráltál domaint, de szeretnéd inkább nálunk tudni, segítünk átregisztrálni. A domain keresőnk segítségével könnyedén elindíthatod a folyamatot, mi pedig a számodra legkedvezőbb módon, gyorsan és egyszerűen végig visszük az átregisztrálás menetét.

Gyakori kérdések

Egy domain név minél rövidebb, annál jobb! Lehetőség szerint legyen könnyen megjegyezhető, figyelemfelkeltő és egyedi. Csak szabad domain név regisztrálható, így ha meg van az általad választott domain, mindenképp ellenőrizd le a név keresőben, hogy nem-e foglalták már le. Amennyiben nincs akadálya, már indulhat is a nyilvántartásba vétel folyamata.

A domain regisztrációja online zajlik, ennek köszönhetően a .hu végződésű domain akár 48 óra alatt aktiválásra kerül, míg a nemzetközi domain neveknél ez az időtartam csak pár óra.

Amennyiben regisztrálod hozzá a nem ékezetes verzióját is, abban az esetben igen. Az emberek már hozzászoktak, hogy az oldalak címeit ékezet nélkül írják a böngészőkbe, másrészt külföldi billentyűzeten nehézségeket okozhat a domain név beírása.

Ha egy domain már foglalt és a tulajdonosa átadja Neked, vagy épp Te szeretnél szolgáltatót váltani, akkor lehetőség van domain átregisztrációra is. Az átregisztráció hasonlóan működik, mint a sima domain regisztrálása. A magyar jogszabályoknak megfelelően a .hu domainek esetében 2 db dokumentum kitöltése is szükségessé válik, melyet szkennelve kérünk visszajuttatni az egyéb szükséges dokumentumokkal.

A domain megrendelésével még nem foglalod le a választott domaint, mivel csak a tulajdonosi adatok megadása után kerül a központi domain regisztrátorhoz a regisztrációs igény. Tulajdonosi adatok hiányában nem tudjuk, hogy ki a domain jogos tulajdonosa, így azt nem is lehet bejegyezni. Ebből kifolyólag jobb, ha minél előbb adod meg adataid, hisz annál gyorsabban kerül lefoglalásra a domain név. Az ehhez szükséges adatokat online vásárlás során kérjük el Tőled.

A domain lejárata előtt többször fogunk küldeni figyelmeztető emailt, így tudni fogod, hogy meddig kell kiegyenlítened a hosszabbítási díjat. Amennyiben kifutsz a határidőből, akkor a díj és az újraaktiválási költségek beérkezését követően újra aktiváljuk domain neved.

Igen, sőt hasznos lehet, amennyiben URL-t kívánsz rövidíteni, illetve új címre költözteted weblapod, vagy csökkenteni szeretnéd a domain nevek elírásából adódó elvesztett ügyfelek számát.

Adminisztrációs felületünkre belépve könnyedén tudod módosítani a domain beállításokat, de szükség esetén szívesen segítünk.

Igen. Honlapod csak és kizárólag webtárhellyel és domain névvel lehet teljes, mivel a domain az a cím, amin keresztül látogatóid megtalálják weblapod, a tárhely pedig tárolja a honlap tartalmát.