fbpx ...

Üdvözlünk az oldalunkon!

2010 óta foglalkozunk az IT technológiák széles palettájával, amik közül elsősorban a webhoszting, webdesign és rendszerüzemeltetés tevékenységünk emelkedik ki jelentősen. Az új technológiák rohamos fejlődése miatt elengedhetetlen, hogy lépés tartsunk a napról-napra változó informatikai technológiákkal. Ebből kifolyólag döntöttünk úgy 2020-ban, hogy létrehozzuk vállalkozásunkat, mellyel elsődleges célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek biztonsággal jelen lenni az online térben is.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, melyben több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal támogatjuk széles ügyfélkörünket minőségi tárhely, web és üzemeltetés szolgáltatásainkkal. Legyen szó magánszemélyről, kis- vagy közepes vállalkozásról, mindenkinek találunk olyan megoldást, mellyel közelebb kerülhet céljai eléréséhez.

Webtárhely szolgáltatásunk keretén belül biztosítani tudjuk ügyfeleinknek a különböző végződésű domain nevek regisztrálását, valamint saját szervereinken a tárhely gyors igénylését és létrehozását. Ezen kívül az új trendekhez igazodva készítünk weboldalakat maximálisan az ügyfeleink egyedi igényeire szabva. Szolgáltatásaink a rendszerüzemeltetés nélkül nem lehet teljes, hiszen a szerverüzemeltetés elengedhetetlen feltétele munkáink sikerének. Szolgáltatási portfóliónkban részletes betekintést nyújtunk tevékenységeinkbe, melyek kedvező konstrukciókban érhetők el.

Az általunk kínált megoldások elsősorban azok számára nyújt megfelelő megoldást, akiknek kiemelten fontos, hogy adataikat szakértői kezekben, biztonságban tudják és a legújabb trendek által megvalósított külsővel jelenjenek meg az online térben. Kimagasló figyelmet fordítunk az ügyféltámogatásra, így bármilyen problémával vagy kérdéssel bizalommal fordulhatnak hozzánk ügyfeleink.

Szolgáltatásainkkal az ország legszigorúbban őrzött adatközpontjából biztosítjuk a 99,9%-os rendelkezésre állást és a folyamatos rendszerfelügyeletet az esetleges hibák megelőzésére és gyors elhárítására. Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek a jelenben és a jövőben is a gyorsan változó információs világban biztonsággal megjelenni és helytállni.

Reméljük, hogy hamarosan Téged is az elégedett ügyfeleink körében támogathatunk! Amennyiben bármilyen kérdésed, kérésed merülne fel szolgáltatásainkkal, árainkkal kapcsolatban, keress minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén.

Miért válassz minket?

Támogatás

Megkeresésed elejétől kezdve együttműködünk veled. Webtárhely igénylés, honlap átadás után is számíthatsz ránk, és igyekszünk támogatni fejlődésed.

Elhivatottság

Szakmánk iránt rendkívül elkötelezettek vagyunk, lépést tartunk a folyamatosan változó trendekkel és mindig törekszünk arra, hogy valami újat alkossunk.

Szakmai tapasztalat

Több, mint 10 éve foglalkozunk szerverek üzemeltetésével és weboldalak készítésével. Egyedi igények és honlapok széles skálájával találkoztunk már.

Garancia

Az általunk készített weboldalakra és szolgáltatásaink egy részére garanciát vállalunk. A honlap átadása után sem kell attól tartanod, hogy magadra hagyunk.

Szakmai tanácsadás

Szolgáltatás igénylés és weboldal készítés közben folyamatosan tartjuk Veled a kapcsolatot és különböző szakmai tanácsokkal segítjük fejlődésed.

Tréning

A kész honlapod átadását követően egy online konzultáció keretén belül mutatjuk be új weboldalad és segítünk megtanulni annak kezelését, hogy önállóan is boldogulj.

Rólunk mondták