fbpx ...

Weboldal készítés - profi minőség, kedvező árak!

Ha a siker a célod, és weboldal készítés terén keresel megoldást, válassz minket, hogy minőségi, egyedi megoldásokkal támogathassuk vállalkozásodat!

Kérj tőlünk ajánlatot még ma!

Weboldal készítés pingvin

Eredményes weboldal készítés

Megjelenés

A hatékony weboldal készítés alapköve az egyedi, vállalkozásodra szabott design. A honlapkészítés folyamata során kiemelten foglalkozunk az UX design követelményeivel, biztosítva ezzel a felhasználóbarát megjelenést és a könnyű navigációt.

Célcsoport

A weboldal készítés folyamatában az ideális célcsoport meghatározása kulcsfontosságú. Ezzel biztosítható a céltudatos kommunikáció és a hatékony marketing. A honlapkészítésnél mindig ezt a célt tartjuk szem előtt, hogy látogatóid a legmagasabb szintű felhasználói élményt kapják.

Kulcsszavak

Weboldal készítéskor a SEO optimalizálás alappillére a kulcsszavak pontos meghatározása. Nem csak a magas versenyű kulcsszavakra kell fókuszálni, hanem érdemes figyelmet fordítani az alacsonyabb versengésű szinonímákra és kifejezésekre is.

Tartalom

A minőségi tartalom a weboldal készítés alapköve. Amennyiben tartalomgyártás terén támogatásra van szükséged, honlapkészítési szolgáltatásunk keretén belül keresőoptimalizált szövegeket is írunk Neked.

Marketing

Weboldal készítéskor a marketingstratégia megtervezése elengedhetetlen. SEO optimalizált honlapkészítéssel hosszú távon költséghatékony megoldást nyújtunk, amely versenyképes alternatívája lehet a fizetős reklámoknak.

Eredmény

A weboldal elkészülése után is folyamatosan monitorozni kell az eredményeket. Az online megjelenés biztosítása nem áll meg a honlap elindításával; folyamatos frissítésekkel és új design elemekkel kell naprakészen tartanod weboldaladat.

Miért szükséges egy weboldal a sikeres üzlethez?

A weboldal fontossága

A modern üzleti világban nem elég csak kiváló termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkezni, online jelenlét is szükséges a sikerhez. Ebben kardinális szerepet játszik a weboldal készítés. Egy professzionálisan létrehozott honlap nem csupán az arculatot tükrözi, de egyértelmű üzenetet közvetít ügyfeleink felé.

Ügyfélkapcsolat és konverzió

Az online látogatók és ügyfelek megszólítása éppolyan fontos, mint a termékek vagy szolgáltatások minősége. Ebben segíthet komplex weboldal készítési szolgáltatásunk. Egy jól felépített honlap lehetővé teszi az ügyfélkapcsolatok építését és a konverziós arány növelését, amely gyarapíthatja vállalkozásod bevételét.

Seo és tartalomfejlesztés

A weboldal készítés nem áll meg a design-nál és a technikai kivitelezésnél. Kulcsszókutatással és versenytárs elemzéssel meg kell határoznunk azt a tartalmi stratégiát, amely a leghatékonyabban segít minket abban, hogy organikus úton is megtaláljanak minket a potenciális ügyfelek. A keresőoptimalizálás révén hosszú távon jelentős növekedést érhetünk el látogatószám és bevétel tekintetében.

Túl a sablonokon

Ha igazán ki akarsz tűnni a tömegből, egyedi weboldal készítésre van szükséged. Weboldalainkat mindig egyedi igényekre szabjuk, hogy a legjobban tükrözze vállalkozásod sajátos arculatát, és elősegítse céljaid elérését. A honlapkészítés során figyelembe vesszük az üzleti igényeket és az ügyfél kéréseket, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el a weboldal elkészülése után is.

Egyedi weboldal készítés kulcsszókutatással, versenytárs elemzéssel és tartalomfejlesztéssel!

Kiegészítő szolgáltatásaink a weboldal készítéshez

Weboldal készítés

Weboldal készítés

A sikeres weboldal készítés elengedhetetlen része egy minőségi és kreatív webdesign. Ha úgy érzed, hogy weboldalad elavult vagy nem felel meg a mai elvárásoknak, fordulj hozzánk bizalommal. Komplex szolgáltatásokat kínálunk a honlapkészítés területén.

SEO optimalizálás

Seo optimalizálás

Nem szabad megfeledkezni a keresőoptimalizálás (SEO) jelentőségéről, amikor weboldal készítésről van szó. Professzionális csapatunk gondoskodik arról, hogy honlapod előkelő helyet foglaljon el a Google keresőben, így növelve bevételeid és ügyfélköröd méretét.

Kulcsszókutatás

Kulcsszavak és tartalomstratégia

A tartalom és kulcsszavak megfelelő kiválasztása nélkülözhetetlen a honlapkészítés során. Segítünk azoknak a kulcsszavaknak és kifejezéseknek az azonosításában, amelyekre potenciális ügyfeleid keresnek, és integráljuk őket a honlapod tartalmába.

Tartalomfejlesztés

Tartalomfejlesztés

Tisztában vagyunk azzal, hogy sok ügyfelünknek nincs ideje a tartalom fejlesztésével foglalkozni. Weboldal készítés során vállaljuk az SEO-optimalizált tartalmak létrehozását és annak frissítését is.

Weboldal karbantartás

Weboldal karbantartás és frissítés

Weboldal készítés után is kulcsfontosságú a honlap állandó karbantartása és frissítése. Legyen szó egyszeri vagy rendszeres karbantartásról, mi gondoskodunk róla, hogy honlapod mindig naprakész és optimalizált maradjon.

Webtárhely

Webtárhely és biztonság

Kiváló minőségű, profi webtárhely-szolgáltatást biztosítunk saját szervereinken, amelyek az ország egyik legszigorúbban ellenőrzött adatközpontjában helyezkednek el.

Domain

Domain név regisztráció

Az üzleti arculat fontos eleme a domain név. Weboldal készítés keretein belül segítünk megtalálni az ideális domain nevet és elintézzük annak regisztrációját is.

Levelezés

Egyedi levelezés

A professzionális levelezés elengedhetetlen az egyedi weboldal mellett. Biztonságos és egyedi levelezési lehetőségeket kínálunk POP3/IMAP/SMTP hozzáféréssel.

Amennyiben weboldaladhoz még nincs tárhelyed és megfelelő domain neved sem, akkor látogasd meg webhoszting szolgáltatásainkat!

Webtárhely

A weboldal készítés egyik kritikus eleme a stabil, gyors és biztonságos webtárhely. Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, milyen előnyöket nyújthat egy professzionális webtárhely a honlapkészítés folyamatában!

Domain

A domain név meghatározó szerepet játszik a honlapkészítés során. Segítünk az ideális domain név kiválasztásában, amely illeszkedik a weboldalad új arculatához és elintézzük annak regisztrációját, esetleg átregisztrációját is.

Levelezés

Egyedi weboldal mellett, a profi levelezés nélkülözhetetlen egy teljes körű online jelenlét kialakításához. Biztonságos levelezési megoldásokat kínálunk POP3/IMAP/SMTP hozzáféréssel és DNS beállításokkal.

A weboldal készítés főbb lépései

Domain név: a honlapkészítés első lépése

Az első és egyik kritikus lépése a weboldal készítésnek a megfelelő domain név kiválasztása. Egy jól választott domain név alapvető a sikerhez, és segíti az ügyfeleket abban, hogy gyorsan megtalálják vállalkozásod és szolgáltatásaid.

Webtárhely: a sikeres weboldal alapja

A webtárhely nélkülözhetetlen egy sikeres weboldalhoz. Ha még nem rendelkezel ideális tárhelyszolgáltatóval, nálunk gyors és stabil infrastruktúrát vehetsz igénybe.

Design tervek: stílus és funkció a honlap tervezés során

A weboldal készítés folyamata során kidolgozunk egy részletes design tervet, amely összhangban van az elvárásaiddal. Ez magába foglalja a honlap fő komponenseit, oldalstruktúráját, színsémáját és betűtípusait.

Szöveges tartalom: seo-optimalizált tartalom a weboldal készítéshez

Ha idő vagy kapacitáshiány hiányában nem tudod elkészíteni a szöveges tartalmat, mi segítünk keresőoptimalizált szövegekkel, amelyek illeszkednek a honlapod koncepcióihoz.

Kivitelezés: honlap tervezés megvalósítása

A weboldal készítés során különös gondot fordítunk a tartalmak megfelelő strukturálására és feltöltésére. Honlapkészítéskor integráljuk a webdesign elemeket és igény szerint stock fotókkal is színesítjük a weboldalt.

Online átadás: weboldal kezelés önállóan a honlapkészítés után

Miután elkészítettük honlapod, egy online konzultáció keretében bemutatjuk, hogyan tudod önállóan bővíteni és frissíteni weboldalad.

Használd ki a lehetőséget: kedvezményes weboldal készítés!

Kérj díjmentes, személyre szabott árajánlatot a honlapkészítésre!

-24% kedvezmény

Ha vállalkozásod 24 hónapon belül indult, extra kedvezménnyel jutalmazzuk elszántságodat: -24% kedvezményt adunk a weboldal készítés teljes árából!

Ingyenes konzultáció

Online konzultáció keretében mutatjuk meg Neked, hogyan tartsd karban és kezeld weboldalad, valamint egy gyakorlati útmutatót is biztosítunk számodra.

Rólunk mondták

Weboldal készítés a legújabb technológiákkal

Személyre szabott honlap tervezés

Kiemelt figyelmet fordítunk a márkaépítésre és ügyfél-elkötelezettségre a honlapkészítés során. Egyedi arculatot alakítunk ki vállalkozásod számára, új és innovatív webdesign elemek felhasználásával.

Mobilbarát weboldal készítés

Optimalizáljuk honlapod minden eszközre, beleértve az tableteket és okostelefonokat is. Honlapkészítés során mindig szem előtt tartjuk, hogy weboldalad a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Tartalommegőrzés

Weboldal készítéskor lehetőséget kínálunk a korábbi honlapod tartalmának archiválására és új, modern weblapodba való integrálására. Az eredeti design elemeket is figyelembe vesszük a honlapkészítés folyamatában.

Felhasználóbarát szerkesztés

A weboldal készítés befejeztével egy könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel ellátott honlapot adunk át Neked. Az általunk kialakított struktúra lehetővé teszi, hogy egyszerűen hozzáadhass vagy módosíthass tartalmakat.

Weboldal készítés

Új weboldalt szeretnél?

Komplex weboldal készítés egy helyen!

Nálunk nem egyszerűen egy honlapot kapsz, hanem átfogó weboldal készítés szolgáltatást, amely magába foglalja a modern webdesign-t és a szakértői honlap tervezést is. Mobilbarát megjelenés és kiváló minőség alapvető jellemzőink.

Kérj kötelezettségektől mentes árajánlatot!

Weboldal készítés logók

Weboldal készítés árak

A weboldal készítés árai sokféle tényezőtől függhetnek, de mi minden esetben az ügyfél egyedi igényeihez igazodunk.

Nem árulunk előre csomagolt szolgáltatásokat; ehelyett testreszabott honlapkészítés megoldásokat kínálunk.

Még egy egyszerű weboldal esetében is vannak olyan kulcsfontosságú tényezők, amelyek nélkül a végeredmény nem lesz hatékony és ügyfélvonzó.

Három példakoncepciót állítottunk össze, amelyek támpontot adhatnak a honlapod elképzeléséhez. Ezek a csomagok magukba foglalják, milyen elemeket érdemes mérlegelni egy sikeres weboldalhoz.

A több oldalas weboldal koncepciók rendkívül népszerűek. Ilyen például a folkandvintage.hu is, ahol a webdesign elemek tökéletesen harmonizálnak a honlap tervezés aspektusaival. Ebben a kategóriában az árajánlatok is teljes mértékben az egyedi igényekhez igazodnak.

Folk & Vintage laptop nézet

One-Page

189 790 Ft -tól
 • Wordpress telepítés, beállítás
 • Egyedi grafikai tervezés
 • One-Page oldal kialakítása
 • Technikai SEO beállítások
 • Mérőkódok integrálása
 • Cookie elfogadó ablak
 • Egyszerű kapcsolati űrlap
 • reCAPTCHA védelem
 • Közösségi média integráció
 • Alap galéria (max. 100 db kép)
 • Mobilbarát kialakítás
 • Felhasználóbarát szerkesztőfelület
 • Konzultáció, tanácsadás
 • Online átadás

Több oldalas

355 520 Ft -tól
 • Wordpress telepítés, beállítás
 • Egyedi grafikai tervezés
 • Maximum 5 oldal elkészítése
 • Technikai SEO beállítások
 • Mérőkódok integrálása
 • Blog kialakítása
 • Cookie elfogadó ablak
 • Google térkép
 • Egyszerű kapcsolati űrlap
 • reCAPTCHA védelem
 • Közösségi média integráció
 • Alap galéria (max. 100 db kép)
 • Mobilbarát kialakítás
 • Felhasználóbarát szerkesztőfelület
 • Konzultáció, tanácsadás
 • Online átadás

Webáruház

552 270 Ft -tól
 • Wordpress telepítés, beállítás
 • Egyedi grafikai tervezés
 • Maximum 5 oldal elkészítése
 • Technikai SEO beállítások
 • Mérőkódok integrálása
 • Áruház oldal kialakítása
 • Blog kialakítása
 • Termékek feltöltése (max. 10 db)
 • Termékkereső beállítása
 • Fizetési opciók beállítása
 • Szállítási opciók beállítása
 • Cookie elfogadó ablak
 • Google térkép
 • Egyszerű kapcsolati űrlap
 • reCAPTCHA védelem
 • Közösségi média integráció
 • Alap galéria (max. 100 db kép)
 • Mobilbarát kialakítás
 • Felhasználóbarát szerkesztőfelület
 • Konzultáció, tanácsadás
 • Online átadás

Az árak forintban értendőek. A Szolgáltató alanyi adómentes ÁFA értékesítés szempontjából, így az áraknak ÁFA tartalma nincs.

Weboldal készítés magas színvonalon

Kérj díjmentes, személyre szabott árajánlatot!

Ha úgy érzed, vállalkozásodnak szüksége van egy kiváló minőségű honlapra, akkor nálunk a helyed.

Egyedi igények? Nálunk ez nem akadály, minden projektet teljes mértékben személyre szabunk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és kezdjük el együtt tervezni és megvalósítani a vállalkozásodnak leginkább megfelelő weboldalt.

Gyakori kérdések

Minden ügyfél és minden projekt különböző. Lehet, hogy egy egyszerű design az, amit keresel, vagy talán egy komplex, többoldalas megoldás érdekel. Az igényeidet és elképzeléseidet maximálisan figyelembe véve dolgozunk a weboldal készítés során. Fontos tudnod, hogy a honlapkészítés nem csupán egy egyszeri befektetés, hanem hosszú távú értékteremtés. Egy jól megtervezett és strukturált weboldal hosszú távon is megállja a helyét. Ezért érdemes ezt az aspektust prioritásként kezelni, amikor weboldalt készíttetsz. Célunk, hogy olyan ár-érték arányú honlapkészítés szolgáltatást nyújtsunk neked, amely elősegíti vállalkozásod fejlődését és nem lesz akadálya annak.

A weboldal készítés időkerete számtalan változótól függ, kezdve a projekt bonyolultságától egészen a honlap típusáig. Egyszerű honlap esetében akár 3-4 hét alatt is elkészülhet, míg egy bonyolultabb webáruház kivitelezése több hétig, esetleg hónapig is eltarthat.

A WordPress az egyik leggyakrabban használt platform a weboldal készítés során, és a projektek körülbelül 70%-át teszi ki. Előnyei közé tartozik, hogy könnyen optimalizálható, felhasználóbarát és skálázható. Az OpenCart is egy hasonló platform, amelyet főként komplex és nemzetközi webáruházak esetén választunk.

Ha minket bízol meg weboldalad elkészítésével, egy online konzultáció keretében bemutatjuk és megtanítjuk, hogyan tudod saját honlapodat kezelni és szerkeszteni. Ezen kívül számos praktikus tippet és tanácsot is megosztunk veled, hogy könnyedén igazodj az aktuális trendekhez a gyorsan változó online világában.

A honlap elkészülése után is rendelkezésre állunk támogatással és karbantartással. Az első alkalommal díjmentesen frissítjük a bővítményeket és elvégezzük az esetleg szükséges karbantartási munkákat. Emellett bármikor elérhetsz minket, ha kérdések merülnének fel weboldaladdal kapcsolatban.

— Friss vállalkozók akciója —

Minden 24 hónapon belül indult vállalkozónak
-24% kedvezmény