fbpx

New Generation Web

Seo

Optimalizálás

Csábíts az űr mélyéről új ügyfeleket és vásárlókat

Tedd márkádat a galaxis legkeresettebb központjává!

Készen állsz, hogy fénysebességgel robbanjon fel a forgalmad?

NGW pingvin keresőoptimalizálás
Technikai SEO

Technikai SEO

Azokat a beállításokat tartalmazza, amelyek nélkül a Google nem fogja rendesen értékelni weboldalad, hiába van minőségi tartalmad.

On-page SEO

On-page SEO

A honlapodon megjelenő összes szöveges, képi és videós tartalom optimalizálását el kell végezni a sikeres SEO érdekében.

Off-page SEO

Off-page SEO

Minden olyan külső tényező kezelését magába foglalja, amely hatással lehet a weblap helyezésére. Legfontosabb része a linképítés.

SEO csomagjaink

Alkalmi SEO

Mini

47 990Ft-tól/alkalom

Havi SEO

Midi

75 990Ft-tól/hó

Mit jelent a SEO?

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO (Search Engine Optimization) az online marketing egy része. Célja, hogy folyamatosan növekvő üzletileg is értékes forgalmat generálj a honlapodon a Google kereső segítségével. A SEO optimalizálás egy lassabb folyamat, nem fog azonnal eredményt hozni, minimum 4-6 hónap szükséges az organikus forgalom növeléséhez.

Hatékony keresőoptimalizálás

SEO audit

SEO audit

Röviden: weboldal elemzés. Profi szoftverek segítségével gyűjtjük össze és elemezzük ki az összes elérhető adatot weboldaladról.

SEO terv

SEO terv

A siker alapja, hogy felépítsünk egy olyan profi SEO stratégiát, amit végig követünk a keresőoptimalizálás alatt.

Kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás

Készítünk egy releváns, átfogó és pontos kulcsszó listát, mellyel felállítunk egy eredményes tartalomstratégiát.

On-page SEO

On-page SEO

Elvégezzük azokat a beállításokat weboldaladon, amely elengedhetetlen a keresőben való megjelenéshez.

SEO szövegírás

SEO szövegírás

Megírjuk weboldalad szövegezését a SEO szabályok betartásával és a releváns kulcsszavak felhasználásával.

Linképítés

Linképítés

Minőségi linkek nélkül nehéz versenyezni az első helyekért. Segítünk valódi értékkel bíró hivatkozásokat gyűjteni.

Gyakori kérdések

SEO, azaz a keresőoptimalizálás olyan technikák összessége, amelyek célja, hogy egy weboldal jobb helyezést érjen el a keresőmotorok találati listáján, így növelve az oldal látogatottságát és láthatóságát.

A SEO növeli a weboldal láthatóságát, ami több látogatót és potenciális ügyfelet vonz az oldalra. Egy jól optimalizált oldal hozzájárulhat a céged hírnevének növeléséhez, valamint elősegítheti az online értékesítés növekedését.

A SEO két fő elemből áll: az on-page (oldalon belüli) és off-page (oldalon kívüli) optimalizálásból. Az on-page SEO magában foglalja a weboldal tartalmának, struktúrájának és technikai elemeinek optimalizálását, míg az off-page SEO főként a bejövő linkek minőségével és mennyiségével foglalkozik.

A SEO egy hosszú távú folyamat, amelynek eredményei nem azonnal láthatók. Általában néhány hónapba telik, mire jelentős javulást tapasztalunk a rangsorolásban és a forgalomban, de ez változó lehet az iparág, a célzott kulcsszavak versenyképessége és a weboldal jelenlegi állapota függvényében.

Olyan SEO szakembert válassz, aki átlátható módszereket alkalmaz, rendelkezik releváns tapasztalattal az iparágban, és képes mutatni korábbi sikereket. Fontos, hogy a szolgáltató/szakember megértse a céged céljait, és testreszabott megoldásokat kínáljon.

A SEO stratégiát rendszeresen, legalább évente egyszer érdemes felülvizsgálni, mivel a keresőmotorok algoritmusai folyamatosan változnak. Emellett az iparági trendek és a konkurencia tevékenységei is befolyásolhatják a hatékony stratégia kialakítását.

0
    Kosár
    A kosár még üres.