fbpx

New Generation Web

Hogyan hozz létre FTP kapcsolatot a Total Commanderrel?

Ebben az útmutatóban végigvezetünk azon a folyamaton, hogyan tudsz beállítani egy FTP kapcsolatot a Total Commander alkalmazásban.

1. lépés

Nyisd meg a Total Commander letöltési oldalát és kattints a “Total Commander (32 és 64 bit)” gombra. Telepítsd a Total Commander alkalmazást a számítógépedre.

2. lépés

Nyisd meg a Total Commander alkalmazást, majd a felső menüben válaszd a “Hálózat” menüpontot, és kattints az “FTP kapcsolódás…” lehetőségre.

3. lépés

Az “Kapcsolódás FTP-szerverhez” ablakban kattints az “Új kapcsolat…” gombra.

4. lépés

Add meg a kapcsolat nevét, a kiszolgáló nevét, a felhasználónevet és a jelszót. Ha titkosított kapcsolatot szeretnél használni, jelöld be az “SSL/TLS” opciót. A titkosított kapcsolat biztonságosabb, de nem ajánlott nagymennyiségű adatátvitelre, mivel megszakadhat, ha egyszerre sok fájlt vagy nagy fájlt mozgatunk. Ha nem szeretnél titkosítást használni, hagyd ezt az opciót üresen. Miután megadtad a szükséges adatokat, kattints az “OK” gombra a kapcsolat mentéséhez.

5. lépés

A mentett kapcsolatot válaszd ki a listából, majd kattints a **”Kapcsolódás”

 

6. lépés

Miután sikeresen bejelentkeztél, megjelenik a fájlkezelő ablak, ahol az FTP szerveren található fájlok azon az oldalon lesznek láthatók, amelyik aktív volt a menüpont megnyitása előtt, míg a másik oldalon a helyi számítógéped fájljai lesznek. Innen húzhatod át a fájlokat a helyi gépedről az FTP szerverre és fordítva.

Gratulálunk, most már sikeresen beállítottad az FTP kapcsolatodat a Total Commander-ben! Ha tetszett ez az útmutató, és hasznosnak találtad, oszd meg barátaiddal és kollégáiddal is. Ha bármilyen kérdésed van vagy problémába ütköznél, bátran kérj segítséget.

0
    Kosár
    A kosár még üres.