fbpx

New Generation Web

Hogyan állítsd be az e-mail fiókodat az Outlook alkalmazásban?

Ebben az útmutatóban végigvezetünk azon a folyamaton, hogyan tudsz beállítani egy új e-mail fiókot az Outlook alkalmazásban. 

1. lépés

Először is, nyisd meg az Outlook alkalmazást. Az első ablakban, amit látni fogsz, írd be az e-mail címedet. Ne felejtsd el bejelölni a “Manuálisan állítom be a fiókomat” opciót. Ezután kattints a Csatlakozás gombra.

2. lépés

A következő képernyőn több lehetőséget fogsz látni. Válaszd ki az IMAP lehetőséget a speciális beállítások közül. Ez fontos, mert így fogja az Outlook szinkronizálni az e-mailjeidet a szerverrel.

3. lépés

Az IMAP-fiók beállításai ablakban írd be az e-mail fiókodhoz tartozó jelszót. Miután ezt megtetted, kattints a Csatlakozás gombra. Fontos, hogy pontosan add meg a jelszavadat, hogy az Outlook tudjon csatlakozni az e-mail szerveredhez.

4. lépés

Ha mindent jól csináltál, az utolsó ablakban látni fogod, hogy sikeresen hozzáadtuk a fiókodat. Ha van másik e-mail címed is, amit szeretnél hozzáadni, itt megteheted. Ezt követően kattints a Kész gombra.

5. lépés

Most, hogy beállítottad az e-mail fiókodat, az Outlook fő felületén látni fogod az újonnan hozzáadott e-mail fiókodat. Az Inbox (Beérkezett üzenetek) mappában találsz egy teszt üzenetet, ami jelzi, hogy az e-mail fiók beállítása sikeres volt. Nézd meg, hogy megérkezett-e a teszt üzenet, hogy biztos lehess benne, minden rendben működik.

Gratulálunk, most már sikeresen beállítottad az e-mail fiókodat az Outlookban! Ha tetszett ez az útmutató, és hasznosnak találtad, oszd meg barátaiddal és kollégáiddal is. Ha bármilyen kérdésed van vagy problémába ütköznél, bátran kérj segítséget.

0
    Kosár
    A kosár még üres.