fbpx

New Generation Web

Hogyan állítsd be az e-mail fiókodat az eM Client alkalmazásban?

Ebben az útmutatóban végigvezetünk azon a folyamaton, hogyan tudsz beállítani egy új e-mail fiókot az eM Client alkalmazásban.

1. lépés

Nyisd meg az eM Client letöltési oldalát és kattints a “Download for free” gombra. Telepítsd az eM Client alkalmazást a számítógépedre.

2. lépés

Az eM Client első indításakor válaszd ki a kívánt megjelenési témát a rendelkezésre álló opciók közül, majd kattints a “Következő” gombra.

3. lépés

Ha korábban már használtál más levelező alkalmazást, az eM Client lehetőséget kínál az adatok importálására. Válaszd az “Importálás átugrása” vagy a kívánt alkalmazást, majd kattints a “Következő” gombra.

4. lépés

Add meg az e-mail címedet, majd kattints a “Kezdés” gombra.

5. lépés

Add meg a jelszavadat, majd kattints a “Folytatás” gombra.

6. lépés

A megjelenő ablakban kattints az “Igen” gombra a hitelesítési adatok elküldéséhez.

7. lépés

Add meg a nevedet és a fióknevet, majd kattints a “Következő” gombra.

8. lépés

Választhatsz a titkosított kommunikáció beállítása vagy a titkosítás nélküli folytatás között. Ha nem szeretnél titkosítást használni, válaszd a “Folytatás titkosítás nélkül” opciót, majd kattints a “Következő” gombra.

9. lépés

Állítsd be a szinkronizációs opciókat és kattints a “Befejezés” gombra.

10. lépés

Állítsd be a szinkronizációs opciókat és kattints a “Befejezés” gombra.

Gratulálunk, most már sikeresen beállítottad az e-mail fiókodat az eM Client-ben! Ha tetszett ez az útmutató, és hasznosnak találtad, oszd meg barátaiddal és kollégáiddal is. Ha bármilyen kérdésed van vagy problémába ütköznél, bátran kérj segítséget.

0
    Kosár
    A kosár még üres.