fbpx

New Generation Web

Hogyan állítsd be az e-mail fiókodat a Thunderbird alkalmazásban?

Ebben az útmutatóban végigvezetünk azon a folyamaton, hogyan tudsz beállítani egy új e-mail fiókot a Thunderbird alkalmazásban. 

1. lépés

Nyisd meg a Thunderbird weboldalát és kattints a “Letöltés” gombra. Telepítsd a Thunderbird alkalmazást a számítógépedre.

2. lépés

Nyisd meg a Thunderbird alkalmazást. Az első indításkor megjelenik a “Meglévő e-mail fiók beállítása” ablak. Ha nem jelenne meg automatikusan, akkor válaszd az “Eszközök” menüpontot, majd a “Fiók beállításai” opciót, és kattints az “Új e-mail fiók hozzáadása” gombra.

3. lépés

Add meg a teljes neved, az e-mail címed és a jelszavad. Jelöld be a “Jelszó megjegyzése” opciót, ha nem szeretnéd minden belépéskor újra megadni a jelszavad, majd kattints a “Folytatás” gombra.

4. lépés

A Thunderbird automatikusan megkeresi és ajánlja a megfelelő kiszolgálóbeállításokat. Válaszd ki az IMAP vagy POP3 opciót az e-mailek szinkronizálási módjához. Az IMAP ajánlott, mivel ez a kiszolgálón tartja az e-maileket és minden eszközön szinkronizálva tartja őket.

5. lépés

Miután a Thunderbird megtalálta a megfelelő beállításokat, kattints a “Befejezés” gombra. A sikeres fiók létrehozása után megjelenik egy összefoglaló ablak, ahol további beállításokat végezhetsz el, például a titkosítás beállítását vagy szótárak letöltését.

6. lépés

A fiók létrehozása után a beérkezett üzenetek automatikusan megjelennek a Thunderbird-ben. Innen küldheted és fogadhatod az e-maileket, valamint rendszerezheted őket különböző mappákba.

Gratulálunk, most már sikeresen beállítottad az e-mail fiókodat a Thunderbirdben! Ha tetszett ez az útmutató, és hasznosnak találtad, oszd meg barátaiddal és kollégáiddal is. Ha bármilyen kérdésed van vagy problémába ütköznél, bátran kérj segítséget.

0
    Kosár
    A kosár még üres.