fbpx

WEBOLDALAK

Nekik már részben, vagy teljes egészében segítettünk felépíteni az online felületen való megjelenést!

Legfrissebb munkáink

www.fehernyarvendeghaz.hu

A Fehérnyár Vendégház tulajdonosai már régóta szerettek volna saját weboldalt vendégházuknak. Egyszerű, de mégis modern és stílusos kinézetet kértek, ami jól visszatükrözi a ház adottságait és tulajdonságait. Egy előzetes egyeztetést követően a One-Page megoldásra esett a választásunk, hiszen letisztult formában bőven elég volt a vendégház tulajdonságainak és információinak bemutatására. Jó minőségű képekkel végig kiemelt és figyelemfelhívó minden szekciója. Mindemellett elhelyeztünk egy beágyazott Google Térképet és az oldal legfontosabb funkcióját ellátó időpontfoglaló rendszert is.

Botond meglévő WordPress honlapjának átalakításával keresett fel minket.  Elmondta nekünk, hogy van egy vásárolt témája, amit korábban már feltelepített, de hosszabb ideje nem foglalkozott vele, ezért a frissítések kezelése és a tartalmak gyártása is elmaradt. Egy előzetes megbeszélés és weboldaltervezet elkészítése után, az igényeknek megfelelően frissen telepítettük WordPress oldalát, majd a saját témájából kihoztuk a maximumot. A téma teljességének felhasználásával, fejlesztésével és a weboldal szöveges tartalmának bővítésével végül egy teljes, egész honlapot tudtunk átadni Botondnak. A szerkesztési felületet felhasználóbarát módon állítottuk be, így a továbbiakban  már saját maga tudja szerkeszteni weblapját!

Gréta már régóta szeretett volna weboldalt munkásságának megmutatására. Weboldalkészítésben még nem volt tapasztalata, ezért kért meg minket, hogy segítsünk Neki egy rendezett, letisztult és dizájnos oldal létrehozásában. Kérésének megfelelően honlapjának alapját elkészítettük és megtanítottuk annak szerkesztését. Így ma már ő alkotja weblapját saját ízlésének és elképzelésének megfelelően. Gréti tőlünk futtatja weboldalát, így állandó ügyfélként az esetlegesen felmerülő problémák alkalmával felveszi velünk a kapcsolatot és a legjobb tudásunkhoz híven támogatjuk Őt.

Tündének már volt egy meglévő weboldala, amikor felkeresett minket. Azonban sem az oldallal, sem pedig a tárhelyszolgáltatóval nem volt elégedett, így egy pontos átbeszélés után segítettünk neki korábbi honlapja újra dizájnolásában és hozzánk való átköltöztetésében. Emellett szeretett volna termékei könnyebb eladására egy webshopot is létrehozni. Támogattuk ötletét, ezért elkészítettünk Neki egy weboldalához is illő letisztult, OpenCart alapra helyezett webáruházat saját fejlesztésű pluginokkal.

Dávid egy új webshopot szeretett volna vállalkozásának WooCommerce alapokra helyezve. Az oldal dizájnolása miatt keresett fel minket, hogy ötleteinkkel tudnánk-e még egyedibbé tenni honlapját. A tervezési munkálatokat követően átalakítottuk a már általa elkezdett weblapot és némi programozással együtt a termékeit is új külsővel ruháztuk fel.

János korábbi fotós oldalának átalakítása, vagy egy új elkészítése miatt keresett fel bennünket. Ő egy letisztult, egyszerű és átlátható weboldalt kért, ahol inkább a képek beszélnek. A szöveges tartalmakat és egyedi kéréseit figyelembe véve készítettük el oldala új dizájnolását. Az átadáskor megtanítottuk a honlap szerkesztőjének használatát, így ma már saját ízlése szerint alakítja honlapját.