fbpx

INFORMATIKA

Amire csak szükséged lehet
WEBHOSZTING WEBOLDAL ÜZEMELTETÉS SZERVIZELÉS

IT szolgáltatások magánszemélyeknek, kis-, és közepes- vállalkozásoknak, szervezeteknek.

fejlec_kep_grafika

MIK A FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK?

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Elképzeléseid megvalósítására mindig találunk minőségi és korszerű megoldást.

Technológia

Szolgáltatásaink stabilitása érdekében mindig modern technológiákkal dolgozunk. Saját és ügyfeleink érdekében egyaránt folyamatosan lépést tartunk a technikai változásokkal és fejlesztésekkel, ezzel is hozzájárulva a versenyszférában való megjelenéshez. Fiatalos szemlélettel, de alapos tervezéssel segítünk megtalálni Neked a legjobb megoldást!

Gyorsaság

Mindig előre megbeszéljük, hogy az általad igényelt szolgáltatást milyen határidővel tudjuk teljesíteni. Egy olyan időintervallumot állapítunk meg Neked, ami alatt biztosan meg tudjuk valósítani kérésed, és inkább előbb végezzük el a ránk bízott feladatot, mintsem kellemetlen meglepetésként toljuk ki a határidőt. Így könnyebben tervezhetsz, és előre tudhatod, mikor mire számíts.

Támogatás

Szolgáltatásteljesítés után is garantáltan számíthatsz ránk! Elvégzett munkáinkat követően mindig arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy bátran merjenek további rejtett költségektől mentesen segítséget kérni tőlünk. Például igaz lehet ez egy weboldal és webáruház betanulási időszakában, esetleg új hálózat kiépítését követően, vagy akár a teljesen újonnan összerakott és frissen telepített számítógép esetében. Tehát akár weboldal kezeléssel kapcsolatos segítségre, vagy csak néhány megerősítő tanácsra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Korrektség

Szolgáltatásaink kivitelezése alatt végig tartjuk Veled a kapcsolatot, így pontosan tudod, hogy mikor milyen munkálatokat végzünk. Egy weboldal készítésénél például bizonyos részmunkafolyamatok elvégzése után betekintést nyújtunk számodra, hogy a végeredménnyel biztosan elégedett legyél. Hasonló megoldásokkal, de folyamatos tájékoztatásra számíthatsz a hálózatépítésnél, számítógép szervizelésnél és kamerarenszer kiépítésnél is.

Magas üzemidő

Szervereink kiemelten magas üzemidővel rendelkeznek. Garantálni tudjuk weboldalad folyamatos és stabil futtatását, váratlan szolgáltatáskiesések nélkül. Tervezett szerverkarbantartási munkálatainkat kevésbé aktív időszakokban, például hajnalban végezzük, mely előtt minden esetben előre tájékoztatjuk ügyfeleinket.

MI AZ, AMI MINDENKÉPP JÁR?

Szolgáltatásaink teljességét mindig biztosítjuk.

RÓLUNK MONDTÁK