ELFOGADTÁK ELON MUSK 44 MILLIÁRD DOLLÁROS AJÁNLATÁT

Elon Musk április elején egy szólásszabadságot megbolygató szavazást követően bejelentette, hogy 9,2 százalékkal többségi részvényessé vált a Twitter vezetői között.

Ezután a vezetőség és a fejlesztők is nyíltan kifejezték ellenszevüket Musk-kal szemben, így ő gondolt egyet és konkrétan bejelentette, hogy úgy ahogy van, megvenné az egész platformot.

Ezt követően a Twitter igazgatótanácsa próbált lassítani a folyamatokon, mivel Musk 43 milliárd dolláros ajánlata egész csábító lehet a részvényesek számára. A Tesla tulajdonosával vasárnap tárgyalóasztalhoz is ültek, s már akkor számos forrás azt állította, hogy a felek mindenben megegyeztek, csupán csak a hivatalos bejelentésre kell még várni.

Végül utóbbi sem maradt el, ugyanis a Twitter egy sajtóközleményben bejelentette, hogy elfogadják Elon Musk 44 milliárd dolláros ajánlatát.

Musk még a hivatalos bejelentés előtt közzétett egy sejtelmes posztot, amiben leírta, hogy kvázi övé lett a platform és reméli, hogy a legrosszabb kritikusai is a Twitteren maradnak, hiszen véleménye szerint ez jelenti a sajtószabadságot.

Ezzel a Twitter ismét magánkézbe került.

Arról biztosat nem tudunk, hogy ezután mi fog következni, de Musk célzó megjegyzései alapján a platform életében egy teljesen új korszak köszönthet be.

Viszont a hóbortjairól sem érdemes megfeledkezni, hiszen mondott olyat is, hogy átnevezné a platformot “Titterré”, vagy hogy hajléktalanszállóvá alakítaná az épületét.

Reméljük hasznos volt a fenti cikk, amennyiben további hasonló tartalmakat szeretnél látni, kövess minket FacebookInstagramTwitter vagy TikTok oldalunkon.