A WINDOWS BEÉPÍTETT VÍRUSIRTÓJA VÉDENI FOGJA AZ IPHONE ÉS ANDROID TELEFONOKAT IS

A héten elérhetővé tett új Microsoft Defender nem csak megjelenésében különbözik elődjétől, hanem a Windowst futtató gép, vagy laptop mellett az Android és iPhone telefonok védelmét is képes biztosítani.

Az új funkció kihasználásához egyszerűen csak le kell tölteni a Play Áruházból, vagy az App Store-ból a Microsoft Defender alkalmazást, majd telepítést követően ugyanabba a Microsoft fiókba bejelentkezni, mint amit Windows alatt is használ a felhasználó.

Az alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy a család más tagjainak eszközeit is be lehessen vonni a felügyeletbe, így a gyerekek mobiljai bármikor ellenőrizhetők, az eredmények pedig egyetlen helyen tekinthetők meg. A mobilokra telepített Defender mindezen felül képes a csaló, az adathalász, vagy a kártevő oldalakra is figyelmeztetni, ezzel is nagyban csökkenteni az esélyét, hogy valaki fertőzés áldozatává válljon.

A rossz hír viszont az, hogy ezt a lehetőséget a Microsoft egyelőre csak az Egyesült Államokban tette elérhetővé, de a tesztüzem után vélhetően a világ más részeire is el fog majd jutni az újítás.

Reméljük hasznos volt a fenti cikk, amennyiben további hasonló tartalmakat szeretnél látni, kövess minket FacebookInstagramTwitter vagy TikTok oldalunkon.