PLUSZ 160 EZER FORINTOT KÉR AZ APPLE AZÉRT, HOGY ÁLLÍTHATÓ LEHESSEN A 800 EZRES MONITORJA

Az Apple a kedden bejelentett számos új terméke között szerepel a Studio Display kijelzője is, mely a “nanotexturált” üveggel szerelt változata 800 ezer forintba kerül.

Ezt még fokozta a vállalat azzal, hogy az eleve brutálisan magas áron felül még plusz 160 ezer forintot kér el a kijelző magasságának állíthatóságáért.

A monitorhoz alapból adott állvánnyal csak dönteni lehet annak szögét a függőlegeshez képest. Azonban ha valaki hajlandó fizetni pluszban 160 ezer forintot és ezzel összesen 960 ezret kifizetni a termékért, akkor azzal már lehetősége lesz állítani azt is, hogy az mennyivel az asztal síkja felett helyezkedjen el.

© apple.com

Az Apple-től egyébként nem meglepő a látszólag nyilvánvaló opciók drágán történő felszámítása, az amúgyis sokkoló áru termékei mellé. Ugyanis két évvel ezelőtt a 20 millió forintba kerülő Mac Pro gépéhez 100 ezerért kínált az alapból szállított görgők helyett, sima lábakat.

Reméljük hasznos volt a fenti cikk, amennyiben további hasonló tartalmakat szeretnél látni, kövess minket FacebookInstagramTwitter vagy TikTok oldalunkon.