A YETTEL MINDEN ELŐFIZETŐJE SZÁMÁRA ELÉRHETŐVÉ TETTE AZ ESIM-ET

A Telenor nevet leváltó Yettel csütörtökön tette közzé, hogy minden előfizetője számára elérhetővé tette az eSIM használatának lehetőségét.

Eddig ezt eredetileg csak a közép- és nagyvállalatok ügyfeleinek biztosította a cég, most azonban a lakossági és kisvállalati előfizetők is igényelhetik a virtuális SIM kártyát.

Az eSIM segítségével teljesen kiküszöbölhető lenne hosszú távon a SIM kártyákkal járó műanyaghulladék keletkezése, illetve a mobilhasználatot is kényelmesebbé teheti. Emellett számos másmilyen eszköz is könnyedén kaphat mobilinternet-hozzáférést, amit egy új, kifejezetten okosórákhoz készült lakossági tarifa is segít. 

Az új generációs eSIM előnyei között kiemelhető, hogy elkerülhető a fizikai kártyák sérülésének veszélye és az ebből adódó kellemtlenségek, egyszerűbbé válik a készülékváltás, a SIM profil pedig egy QR kód segítségével könnyedén költöztethető. Emellett az eSIM, mivel nem kivehető, így készüléklopás esetén lekövethető annak pontos helyzete.

Az eSIM a készülékbe integrált chip, melynek segítségével elhagyható a hagyományos SIM-kártya használata. A szolgáltatói paramétereket nagyon egyszerűen egy aktiváló QR kód segítségével lehet az eSIM-re letölteni, melyhez csupán aktív internetkapcsolatra van szükség.

Az eSIM segítségével könnyedén lehet sok olyan eszköznek mobilinternet-hozzáférést biztosítani, amelyek nem rendelkeznek SIM foglalattal.

A Yettelnél már minden hangalapú és mobilinternetes tarifacsomaggal elérhető, valamint új előfizetéshez vagy meglévő fizikai SIM-kártya cseréje esetén díjmentesen igényelhető.

Reméljük hasznos volt a fenti cikk, amennyiben további hasonló tartalmakat szeretnél látni, kövess minket FacebookInstagramTwitter vagy TikTok oldalunkon.