ENNYIÉRT KELT EL A VILÁG ELSŐ USB-C TÖLTŐS IPHONE-JA

Mint azt korábban már megírtuk az EU tagállamainak képviselői elfogadták azt a törvényjavaslatot, amelyben arra kötelezik a kis és nagy technológiai vállalatokat, hogy mindannyian egyetlen közös szabványt, az USB-C-t alkalmazzák a készülékeikben.

Azonban még a törvényjavaslat elfogadása előtt egy mérnöknek készülő tehetséges videós, Ken Pillonel úgy döntött, hogy elkészíti magának a világ legelső USB-C-vel ellátott iPhone-ját.

A készülék végül egy elég komoly tervezőmunka árán egészen meggyőzőre sikerült, kifogástalanul használható vele a készülék.

Ken végül árverésre bocsájtotta a mobilt.

A licit napokon keresztül tartott, s végül a nyertes 86.001 dollárt, mintegy 27,5 millió forintot fizetett az első USB-C-s iPhone-ért.

© leet.hu

Az ár egyébként az egyedi Apple-termékek között is abszolút kiemelkedő, hiszen az orosz luxusmárka Caviar ajánlatai között lévő valódi meteorittal, krokodilbőrrel, titánnal bevont, de még az igazi T-Rex foggal díszített iPhone-okat is olcsóbban találjuk.

Reméljük hasznos volt a fenti cikk, amennyiben további hasonló tartalmakat szeretnél látni, kövess minket FacebookInstagramTwitter vagy TikTok oldalunkon.