AZ APPLE IS KÉNYTELEN VÁLTANI AZ ÚJ EU-S DÖNTÉS MIATT

Az EU tagállamainak képviselői hivatalosan is elfogadták az egységes, szabványos csatlakozó bevezetését. Ez lényegében magában foglal minden olyan számítástechnikai eszközt, mint az okostelefonok, a digitális fényképezőgépek, a tabletek,a  fejhallgatók, hordozható hangszórók és konzolok is.

Ez a döntés biztosítani fogja, hogy ne kelljen mindig külön töltőt vásárolni mindenhez, hanem egyazon töltővel lehessen tölteni valamennyi eszközt. A fogyasztók kényelme ezzel jelentősen jobb lesz, ugyanis a javaslat egységesíti a töltőket és a gyorstöltési technológiát.

Mivel ezzel a töltők értékesítése függetlenné válik, így egy új eszköz vásárlásakor nem feltétlenül fogunk hozzá töltőt is kapni.

© newgenweb.hu

Ez utóbbi gyakorlatot egyébként már több gyártó is bevezette az elmúlt másfél év során, de az Apple nem volt hajlandó lemondani a saját “Lightning” csatlakozóiról.

Reméljük hasznos volt a fenti cikk, amennyiben további hasonló tartalmakat szeretnél látni, kövess minket FacebookInstagramTwitter vagy TikTok oldalunkon.