TERVEINK A JÖVŐBEN

Az új generáció...

Ejtsünk néhány szót a New Generation Web-ről és annak csapatáról. 😉

A New Generation Web névvel (röviden: NewGenWeb, vagy NGW) elsősorban az informatikának egy új és modernebb szintjét próbáljuk sugallni. Sokan elzárkóznak ettől a világtól, mondván, hogy nem értenek hozzá, bonyolult, nem nekik való, stb… Természetesen, ha valaki nem felhasználói szinten akarja érteni a gépek világát, ahhoz kell némi érdekeltség és kitartás, de lényegében ma már mindenki valamiféle kapcsolatban van ezzel a hatalmas és átfogó rendszerrel.

Csapatunk egyik célja ezért az lett, hogy ezt az idegennek tűnő, de annál inkább hasznos számítástechnikai teret mindinkább közelebb hozzuk hozzátok akár haladó, akár egyszerű felhasználóként vagytok jelen.

Konkrétan beszélni erről a témáról szinte lehetetlen, maximum ki lehet ragadni egy-egy részt belőle és azt boncolgatni.

Ezért döntöttünk úgy, hogy indítunk az oldalunkon egy külön “hírek” részt, ahol megpróbálunk titeket közelebb hozni az informatikához és megmutatni számotokra, hogy miként tudtok a legjobban érvényesülni ezáltal.

Igyekszünk számotokra mindig hasznos, új információkat szolgáltatni, és minél jobban megismertetni veletek a bitek világát. 😉

 

Már készülőben van egy igazán érdekes és talán bevezetésnek megfelelő “tudósítás” számotokra,  de addig is, amíg nem osztjuk meg veletek, gondolkodjatok a következőn: 
Mi motivál téged arra, hogy használd számítógéped/laptopod/tableted/telefonod?

NewGenWeb csapata 🤟